Gratis frakt / Rask levering / 30 dagers retur 🔥🇳🇴 🇪🇺

Handlekurv

Din kurv er tom

Fortsett å handle

Leveringstid:

De fleste varer du ser i nettbutikken er på vårt lager. Normalt pakkes og sendes disse ut første arbeidsdag etter at vi har mottatt din bestilling. Ved salg må man regne med forsinkelser pga uvanlig stor pågang. En forsendelse med posten tar vanligvis 2-4 virkedager.

Frakt

Alle våre forsendelser går med Posten/Bring 

 

Vi tilbyr fri frakt i hele Norge

 

Uavhentede pakker

Når du har bestilt varen til deg får du først en hentemelding fra Posten.

Om du ikke henter varen får du en purring. Henter du fortsatt ikke varen etter purring fakturer vi deg 300,- til dekning av våre kostnader til porto, oppkravsgebyr, returporto og merarbeid.

 

Retur av varer - angrerett

Med unntak av spesialbestilte varer har du 30 dagers angrefrist på varer kjøpt i vår nettbutikk. Har du mottatt feil vare eller varer med feil sender vi deg nytt uten kostnader for deg.

Varer som er spesialbestilt tas ikke i retur. Vennligst ikke send returvarer i oppkrav. Disse blir ikke hentet ut.

 

Klagefrister

1. Feil ved leveranse

Hvis du mottar et defekt eller et feil levert produkt, ta kontakt på hey@vimanasnow.no eller på telefon 916 26 018.

Du bør ta kontakt så snart som mulig og ikke senere enn 1 måned etter levering.

Etter at vi har mottatt din klage vil du få svar med instruksjon om hvordan varen skal returneres.

 

2. Feil under garantitiden

Vi garanterer at varene du har bestilt er fri for produksjonsfeil i to år, eller i løpet av garantiperioden for produktet (fra levering). Oppstår det feil med ditt produkt i løpet av garantiperioden kan du ta kontakt på hey@vimanasnow.no eller på telefon 916 26 018. Kundeservice vil gi deg informasjon om hvordan du skal gå videre med din reklamasjon.

 

3. Reklamasjon

Melding om feil må meddeles innen rimelig tid fra du oppdaget eller burde ha oppdaget feilen. Reklamasjonsretten for et produkt opphører under alle omstendigheter etter tre år. Unntak er brist eller brekt binding som dekkes av livstidsgaranti. Ved en eventuell tvist følger vi forbrukerrådets retningslinjer for reklamasjonssaker.