Kjøpsbetingelser og frakt

 

Generell info

For å handle på vimanasnow.no må du ha fylt 18 år, er du under denne alderen må du få en myndig person til å bestille for deg. Vi tar forbehold om eventuelle skrive- og/eller Lager/datafeil.

Bestillingen er bindende i det kunden bekrefter bestillingen og ordrebekreftelse kommer opp. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett. Når vi mottar din bestilling får du automatisk ordrebekreftelse til din e-postadresse. Ordrebekreftelsen inneholder informasjon om produkter, pris, frakt, totalpris og kundeinformasjon. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingeni din.

Personopplysninger

Når du handler på vimanasnow.no kan du enten handle som gjest eller du kan registere deg som kunde i nettbutikken. Fordelen med å registere seg er at du alltid kan logge inn og se status på dine ordre. Vimana vil aldri anvende dine opplysninger til annet en det som du har gitt samtykke om. Vimana selger/ bytter/ gir aldri personopplysninger til tredjepart. Vimana kommer aldri til å la tredjepart ta i bruk din personopplysning. Du har til en hver tid rett til å kunne se de personopplysningene vi har registrert på deg, og dersom disse er feilaktige eller ufullstendige så har du rett til å få personopplysningene endret eller slettet. Om du logger inn på “Min Konto” ser du den informasjonen som er lagret på deg. Merk at vi ikke lagrer ditt personnummer eller informasjon om ditt kredittkort. 

Klarna

For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende.

Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

Leveringstid

Vi er kjent for vår raske levering. Bestiller du varer før klokken 15:00 på hverdager sendes ordren samme dag. Bestiller du etter 15:00 sender vi ut ordren innen en virkedag fra ordren er lagt inn. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid ved salgsperioder og høytider. Ved sen levering har du rett til å heve kjøpet uten ekstra kostnad, og vimanasnow.no vil da tilbakebetale eventuelt forskuddsbetalt beløp innen 30 dager. Se også “Angrerett” nedenfor.

Forsendelse / sporing

Vi sender alle varer med Bring. Med Bring leveres din pakke raskt og sikkert til et utleveringssted nær deg. Vi har fri frakt i Norge.

Det forekommer ingen tillegg ved betaling med kort, Klarna eller Vipps.

Senest en virkedag etter du har satt inn din bestilling får du en e-post fra oss med kollinummer & sporingslink til din pakke.

Retur, reklamasjon og angrerett

Ved kjøp av varer på vimanasnow.no kan du alltid sende de i retur innen 30 dager fra du mottok varene, jmf. angrerettloven. Angreretten gir deg rett til å få pengene tilbake. Vi anbefaler at du sender varene med Norgespakke, da det er sikrere mtp sporing av pakken.Varen må ligge i originalemballasjen med merkelapper hengende på og varene må være ubrukt.

Uavhentede og ikke-betalte pakker vil bli belastet et gebyr på kr 200 + frakt tur / retur av gjeldene ordre, for å dekke våre utlegg. Er det noe feil på varen dekker vi kostnadene ved returen. Ta kontakt med nettbutikken som sender deg en returseddel og en eventuell ny vare. Om det foreligger feil eller mangler ved varen har du rett til å reklamere inntil 2 år, og inntil 5 år for varer som er ment til å vare vesentlig lengre enn 2 år etter kjøpet.

Tilbakebetaling

Kunden har rett til å få tilbakebetalt hele kjøpsbeløpet inklusiv frakt innen 14 dager om han/hun hever kjøpet. Regelen gjelder fra den dag foretaket mottok henvendelsen. Dersom foretaket foretar omleveranse eller avhjelper ved reklamasjon, skal eventuelle fraktkostnader tilbakebetales innen 14 dager fra foretaket har mottatt den reklamerte varen.

Bytte av vare

Bytte med en ny vare/annen størrelse på Vimanasnow.no:
Legg ved en kopi av ordrebekreftelsen/plukklista og skriv ned varenummer (SKU) + størrelsen du ønsker.

Vi anbefaler at du sender varene med Norgespakke, da det er sikrere mtp sporing av pakken. Varen må ligge i originalemballasjen med merkelapper hengende på og varene må være ubrukt. 

Varer som blir sendt tilbake med andre metoder sendes på eget ansvar. Retur som blir sendt tilbake med postoppkrav vil ikke bli hentet.

Returadresse:
Vimana Snow AS
Erfjordgata 8
4014 Stavanger

Org nr 925 438 987

Betaling

På vimanasnow.no kan du betale med VISA/Mastercard eller Klarna Konto, Klarna Faktura. Betalingen din behandles alltid av en trygg tredjepart.
Kontoen din belastes ikke før varen er gjort klar og sendt ut. Det gjør at du kan være trygg på at du får det du betaler for.

Betaling med VISA/Mastercard:
Du mottar hentelapp fra posten og plukker opp pakken på ditt lokale postkontor. Får du ikke hentelapp en uke etter bestilling så ta kontakt med oss.

Vi bruker en sikkerhetsløsning som heter 3D-secure. 3D-secure er en standard som er utviklet av Visa og Mastercard og som går ut på at kortkjøperen må identifisere seg i forbindelse med kortbetaling på internett. For deg som kunde er dette en sikkerhet mot kortbedrageri. Det fungerer slik at du angir kortnummeret ditt som vanlig. Via kryptert kommunikasjon kontrolleres det av kortutstederen via en spesiell sikkerhetsserver. For å kunne verifiere kortopplysningene må du derfor identifisere deg med et passord slik at banken vet at du er deg og ingen annen. Hvordan du identifiserer deg kommer an på hvilket system banken din bruker. Les gjerne om de ulike bankenes system eller ta kontakt med banken din.

Betaling Klarna:
I en fysisk butikk kan du alltid kjenne og klemme på en vare før du betaler. Det synes vi er fint. På den måten er du sikker på at du betaler for det du faktisk vil ha. Klarna faktura fungerer akkurat slik – varen først, og så betale. I tillegg har vi forenklet handelen på nettet ytterligere ved at du kun trenger personnummeret ditt når du skal betale med Klarna. Ved å oppgi personnummeret ditt i kassen, kredittsjekkes du der og da. Kredittsjekken er det Klarna som står for, og har du spørsmål om hvorfor du ikke godkjennes må du ta direkte kontakt med Klarna. Velger du Klarna faktura sendes fakturaen sammen med pakken din. Dersom du har bestilt faktura eller delbetaling gjennom Klarna må alle spørsmål angående dette rettes mot Klarna direkte. Kontaktinformasjon til Klarna finner du på www.klarna.no.

Rabattkoder:
Rabattkoder kan ikke kombineres. En kan kun benytte en rabattkode pr handel. Rabattkoden må legges inn i handlekurven, og kan ikke legges til i etterkant. Rabattkoder gjelder en gang pr. Kunde, om ikke annet er spesifisert under tilbudet.

Uavhentede pakker

Ved uavhentede pakker ilegges et gebyr på 250,- ( Postens frist for uthenting av varer er ca. 2 – 3 uker). Falske ordrer vil bli anmeldt. IP- adresse spores opp!

Salgsforbehold

Vimana tar forbehold om prisendringer, trykkfeil, endringer i tekst, bilder og linker på våre nettsider. Tilbud gjelder så lenge lageret rekker dersom annet ikke er definert.

Priser

Alle priser er inkl. 25 % Mva.